Laden...

KOI VIJVER

Alles voor uw vijver binnen no time in huis!

PVC Hoogeveen is het adres voor alles voor uw vijver.

Niets is heerlijker dan tot rust te komen langs de kant van uw vijver. Echter is er toch wel het een en ander aan onderhoud nodig om het er mooi en schoon uit te laten zien. Het water moet bijvoorbeeld gezuiverd worden om het water schoon en helder te houden. Dit kunt u natuurlijk bereiken door zuiveringsproducten te gebruiken. Daarnaast kunt u de omheining rond het water verfraaien door bijvoorbeeld prachtige LED lampen te gebruiken. Bij PVC Hoogeveen kunt terecht voor allerlei vijverbenodigdheden. Van zuiveringsproducten en onderdelen daarvoor tot producten om uw vijver mee te verfraaien.

U kunt in onze webwinkel terecht voor elk type onderdeel om ervoor te zorgen dat het water perfect schoon blijft. Overigens kunt u bij PVC Hoogeveen niet alleen terecht voor enkel en alleen onderdelen, maar ook complete installaties, zoals luchtpompen en dompelpompen. Daarnaast verkopen wij ook filters waarme u het water uiterst schoon kunt houden. Alle vijverbenodigdheden zijn bij ons te koop voor absolute bodemprijzen en heeft u doorgaans binnen slechts twee dagen in huis.

Heeft u iets nodig voor uw vijver? Bestel snel en eenvoudig het door u gewenste artikel online in de webshop. Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op via de telefoon of via e-mail.


 
Anarex Bio Logisch 4 melkzuur bacterie . i...

32.81   14.95

   
Druk PVC - Witlofdoorvoer / Klemdoorvoer VDL

13.32   4.98

 
 
Druk PVC - Draadnippel - 2x buitendraad

1.32   0.91

   
Druk PVC - Draadnippel Verloop - 2x buiten...

2.39   1.20

 
 
Druk PVC - Draadsok - 2x binnendraad

2.03   1.28

   
Druk PVC - Draadsok Verloop - 2x binnendraad

2.39   1.97

 
 
Druk PVC - Eindkap - binnendraad

1.19   0.97

   
Druk PVC - Eindset met schroefdop

1.90   1.86

 
 
Druk PVC - Eindstop - buitendraad

1.19   0.63

   
Druk PVC - Korf

1.79   1.46