Laden...

Pvc Hdpe Pmma Polycarbonaat Geperforeerde Schuimplaat / meerdere kleuren . incl btw .

Kwalitatief hoogwaardige platen in allerlei soorten, maten en kleuren.

PVC Hoogeveen, voor al uw kunststofplaten

Kunststof is een prachtig soort materiaal. Het materiaal is erg veelzijdig en is geschikt om voor talloze toepassingen te gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om de veiligheid te waarborgen door het kunstof te gebruiken als beschermingsmateriaal om gevaarlijke machines af te dekken of bescherming te bieden bij ballustrades, balkonnen en hekwerk. Ook kan het materiaal dienen als windscherm, afdak of overkapping om weersinvloeden tegen te gaan. Genoeg mogelijkheden.

Bij PVC Hoogeveen kunt u tegen scherpe prijzen kunststofplaten bestellen. Het aanbod bestaat uit platen van polycarbonaat, polyethyleen, geperforeerd kunststof, polypropeen, acrylaat, pvc, pvc hardschuim, pvc schuim (luchtig) en ecologisch gerecycled kunststof. De platen zijn in diverse diktes en formaten te bestellen. Bovendien zijn de kunststofplaten, afhankelijk van het materiaal, in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest gangbare kleuren zijn wit, grijs, zwart en doorzichtig, maar bij pvc hardschuim platen heeft u ook de keus uit meerdere kleuren.

Bestel voordelig uw kunststofplaten en ga er gelijk mee aan de slag. Wilt u meer informatie of heeft u meer vragen over onze producten? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.