Laden...

DRAINAGE .

Bij PVC Hoogeveen vindt u de oplossing voor wateroverlast.

Voorkom wateroverlast met een drainageslang / drainbuis van PVC

Is uw tuin helemaal ondergelopen of heeft u last van overtollig water onder, in of rondom uw huis? Het laten aanleggen van een drainagebuis is dé oplossing om het water weg te leiden. Een drainagebuis neemt het water in uw tuin, weiland, bouwkavel, kruipruimte of waar dan ook op en voert het weg op effectieve wijze, waardoor het minder vochtig wordt.

Bij PVC Hoogeveen kunt u gemakkelijk online een drainageslang / drainbuis van PVC, maar ook een drainbuis hulpstuk / klikaansluiting bestellen. Onze drainagebuizen van PVC kunt u vrijwel bij elke grondsoort gebruiken. Of het nu klei, zand of grind is, onze drainagebuizen voeren het water effectief af. In tegenstelling tot drainagebuizen van bijvoorbeeld kokos, gaan ze niet snel rotten en hebben ze een lange levensduur.

Bestel snel en voordelig online een drainageslang / drainbuis van PVC in de door u gewenste doorsnede of bestel uw drainbuis hulpstuk / klikaansluiting bij PVC Hoogeveen. Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over onze drainage producten, neem contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.


 
Drainage Kokos , KOMO Keur , Prijs inclusi...

103.05   23.40

   
Drainagebuis hulpstukken / klikaansluiting...

4.87   1.89

 
 
Drainageslang / Drainbuis kaal

416.18   118.50

   
Drainageslang / PP450 prijs incl btw . ook...

200.81   23.40

 
 
Eindbuis met klik en flens

26.05   6.10

   
Eindbuis met klik en Kikkerklep

42.52   13.15

 
 
Talud goot

35.23   6.10