Laden...

DIVERSEN .

Diverse producten voor afvoer en meer.

Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? U vindt het bij diversen

Indien u nog niet gevonden heeft waar u naar zoekt, heeft u een zeer goede kans om het bij diversen te vinden. Hier vindt u verschillende soorten producten die in veel gevallen, net als de meeste producten in onze webshop, ook afvoergerelateerd zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan koppelingen van diverse materialen, maar ook producten, zoals lijm en vloeibare middelen om te zorgen voor een goede afdichting van buizen of om de montage van een buis makkelijker te maken.

Bij PVC Hoogeveen kunt u terecht voor vloeibare middelen, zoals pvc lijm van diverse merken en glijmiddel voor machet / rubber verbindingen, pvc reiniger en vloeibare draaiafdichting. Daarnaast verkopen wij onder andere klikkoppelingen, snelkoppelingen en andere onderdelen van messing, maar ook diverse koppelingen van tyleen en andere materialen. Tenslotte verkopen wij gedegen en voordelige PP hulpstukken in zwarte uitvoering.

Alle specifieke onderdelen vindt u hier onder diversen. Bestel snel en eenvoudig uw specifieke onderdelen en haal ze snel in huis. Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op via de telefoon of via e-mail.


 
Tuinslang gewapend geel (Tricoaltech) prij...

35.73   26.67

   
Regelbare spuit t.b.v. klikkoppeling (op t...

2.98   2.01

 
 
Klikkoppeling t.b.v. tuinslang ½"

1.79   1.34

   
Kraanaansluiting - klikkoppeling insteek x...

1.19   0.85

 
 
Messing insteek t.b.v. klikkoppeling

4.17   3.57

   
Messing snelkoppeling met slangtule (prijs...

4.17   4.08

 
 
Messing snelkoppeling

4.51

   
Messing snelkoppeling 3 weg.

22.63   16.01

 
 
Sproeier / Spuit met snelkoppeling / GEKA ...

38.10   30.73

   
Messing Regensproeier - sektor sproeier

23.81   21.18